Pametna Kupnja

Informacije

Eurospin su 1993. godine osnovala četiri partnera sa dugogodišnjim iskustvom u maloprodaji kao talijanski odgovor na rastuću potrebu za uštedama potrošača. Kompanija je uspjela prilagoditi format diskont trgovine potrebama za kvalitetnim proizvodima u skladu s okusom i tradicijom pojedinačnih tržišta.
 
 

 
 
Formula se pokazala pobjedničkom, zbog čega Eurospin postaje mjerilo ne samo za kupce već i za one koji traže uspješan poslovni projekt.

Tijekom godina, mreža prodavaonica proširila se na cijelu Italiju i susjednu Sloveniju, sve više ljudi odabralo je Eurospin, a ponuda je obogaćena prilagodbom novim potrebama i trendovima. Filozofija grupe Eurospin nije se promijenila: raditi sa najvećom predanosti da brand Eurospin uvijek bude jamstvo uštede i kvalitete.

 

 

 Godine 2000. grupa slavi vodstvo u sektoru po broju prodajnih mjesta , prometu i broju kupaca u Italiji te svakodnevno radi na tome da postane jedna od najznačajnijih tvrtki u Europi, neprestano održavajući cijene niskima, a proizvode kvalitetnima.

 

 

Zahvaljujući ovom rezultatu i zahvaljujući kupcima, Eurospin je odlučio započeti proces širenja po Europi koji je osnova ustava grupe (vidi naš logo). Tako je 2004. godine otvorena prva poslovnica u Sloveniji, gdje Europin sada ima više od 50 trgovina.

 

 

Brže od bilo kojeg drugog konkurenta, Eurospin uspijeva otvoriti nove trgovine i doseći 2015. godine 1000 prodajnih mjesta. To omogućuje grupi da se lakše bavi ne samo najnaseljenijim područjima tržišta u kojima posluje, nego i malim općinama ili ruralnim područjima gdje je obično ponuda manja.

 

Temelj Eurospin distribucijskog modela postaje sve uspješniji tijekom godina, a 2016. godine postignut je značajan rezultat od 10 milijuna kupaca.

 

 

Stoga, svjesni čvrstoće našeg komercijalnog prijedloga, namjeravamo širiti koncept “pametna kupnja” u novim europskim zemljama koje pokazuju visoki potencijal rasta i u kojima se naš model potrošnje može primijeniti.

 

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Italia S.p.A. upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.