Pametna kupnja


Postani dio Eurospin priče

U Eurospinu vam pružamo priliku za profesionalni rast u okruženju koje potiče i prepoznaje vaše individualne sposobnosti, ideje i inovativni duh uz jednake mogućnosti dostupne svim našim zaposlenicima.

 

Članovima Eurospin tima nudimo kontinuirano učenje s ciljem osobnog razvoja i napredovanja prema željenim pozicijama unutar naše tvrtke. U Eurospin trgovinama na području cijele Hrvatske nudimo širok izbor različitih poslova kao što su: prodavač/ica, mesar/ica, prodavač/ica delikatesa, voditelj smjene te voditelj trgovine.

 

Dinamičan rad u Eurospinu svakodnevno donosi nove izazove i prilike. U svemu što radimo, čvrsto stojimo iza naših vrijednosti, prije svega profesionalnosti, iskrenosti i izvrsnosti. Zajedničkim snagama gradimo zadovoljstvo naših kupaca i nastavak jedne nove, lijepe Eurospin priče u Hrvatskoj.

 

 

Naši ljudi su neizostavni dio postojanja i napretka Eurospina, stoga cijenimo strast i predanost svih suradnika na zajedničkom putu. Od njihovih početaka ulažemo u nova znanja i usavršavanja te potičemo njihovu energiju i potencijal. Od pružanja usluga kupcima i rada na blagajni do koordinacije i upravljanja svim aktivnostima unutar trgovine i poslovanja, u Eurospinu ulažemo u znanje i edukaciju svakog zaposlenika s ciljem napretka i profesionalnog razvoja.

Svi članovi Eurospin tima uvijek mogu računati na stručnu podršku te odabrati željeni smjer i nastavak razvoja vlastitih vještina prema odgovornijim pozicijama unutar Eurospin mreže trgovina. Pridužite se brzorastućem timu i postanite dio jedinog odredišta za Pametnu kupnju.

 

 

Provjerite sve otvorene pozicije

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

close x

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.