Pametna kupnja
U Eurospinu vam nudimo mogućnost da postanete profesionalci u stimulirajućem okruženju, u kulturi u kojoj se promovira rast u skladu s meritokratskim načelima. Kod nas se vrednuju individualne sposobnosti, nove ideje i inovativni duh uz jednake mogućnosti za svih, a sve u kontekstu dobrobiti tvrtke.
Razvoj naših suradnika uvijek prati kontinuirana edukacija unutar kompanije, pružajući mogućnost razvojnog puta i na specijalističkim i na voditeljskim pozicijama.  Kod nas u Eurospinu radi se u dinamičnom i organiziranom okruženju koje se kontinuirano razvija. Svaki dan razlikuje se od prethodnoga i svaki dan izgrađujemo zadovoljstvo naših klijenata i našu budućnost.

Čvrsto vjerujemo u naše vrijednosti i zbog toga profesionalnost, poštovanje i izvrsnost naše usluge čine razliku te doprinose našoj stabilnosti što nam omogućava konstantan rast.

Grupa Eurospin vjeruje u svoje članove tima i njihov potencijal.Ljudski resursi neizostavan su element za postojanje naše kompanije. Eurospin potiče osobni i profesionalni rast razvijanjem svojih suradnika. Svjesni smo da su predanost i profesionalnost naših suradnika temeljne vrijednosti i uvjeti za postizanje ciljeva Grupe te stoga razvijamo vještine i kompetencije svakog suradnika. Kompanija je stalno uključena u razvoj svojih suradnika ulaganjem u edukaciju tako da svatko može kroz energiju i kreativnost u potpunosti izraziti svoj potencijal.MOGUĆNOST RAZVOJA U EUROSPINULjudski resursi neizostavan su element za postojanje naše kompanije. Eurospin potiče osobni i profesionalni rast razvijanjem svojih članova tima. Svjesni smo da su predanost i profesionalnost naših kolega temeljne vrijednosti i uvjeti za postizanje ciljeva Grupe te stoga razvijamo vještine i kompetencije svakog člana tima. Kompanija je stalno uključena u razvoj svojih kolega ulaganjem u edukaciju tako da svatko može kroz energiju i kreativnost u potpunosti izraziti svoj potencijal.Mogućnost rasta i razvoja u prodaji nudi se svim članovima tima u našim trgovinama koji imaju želju za daljnim razvojem svojeg potencijala, a time i razvojem svoje karijere na odgovornim poslovima. Svaki budući voditelj trgovine na svom razvojnom putu imat će stručnu podršku već iskusnog voditelja trgovine koji će mu prenositi svoja znanja i iskustva. Razvojni put voditelja trgovine tu ne staje, već će se kontinuirano obogaćivati novim kompetencijama sa ciljem stvaranja novih regionalnih voditelja prodaje, koji će biti odgovorni za upravljanje mrežom trgovina.

 Ukoliko smo vas nadahnuli da se pridružite Eurospin timu u početnoj fazi poslovanja u Hrvatskoj, spremni smo upoznati vas.


Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.