Zrinka Zekulić s bloga Gladuša pripremila je recept za ukusno toplo varivo bogato povrćem i ribom.
Sastojci:
480 g Delizie dal Sole kuhanog slanutka
360 g fileta crnog bakalara
1 glavica kelja
1 veći žuti luk
2 češnja češnjaka
200 ml Amo Essere Bio pasirane rajčice
1 l vode
1 Don Jerez kocentrirani povrtni temeljac
Podere del Conte maslinovo ulje
Prstohvat soli i papra
Zvijezda recepta:
Amo Essere Bio pasirana rajčica
Priprema
Na maslinovom ulju dinstajte nasjeckani luk, kada se zažutio dodajte protisnuti češnjak i pasiranu rajčicu.
Nasjeckajte kelj na trakice, narežite bakalar na jednake komade i sve sa slanutkom ubacite u lonac.
Dodajte 1 l vruće vode u kojoj ste otopili 1 paketić koncentriranog povrtnog temeljca.
Posolite i popaprite.
Kada zavrije kuhajte 20ak minuta na jakoj vatri. Nemojte miješati kako se riba ne bi raspala, lonac par puta lagano protresite.
Na kraju zalijte s maslinovim uljem.
Prijavite se na newsletter
Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.
Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.