Pametna kupnja




AMO ESSERE ECO LINIJA ZA OSOBNU NJEGU  

 

Predstavljamo vam našu robnu marku Amo Essere Eco za osobnu njegu.

Njega tijela nije izmišljena u moderno doba, već je duboko ukorijenjena u povijest ljudskog društva. Kroz stoljeća su narodi koristili razne tehnike i prirodne sastojke kako bi svoje tijelo održali zdravim, njegovanim i estetski privlačnim, a poznato je da su stari Egipćani u tome bili veoma temeljiti. Njihova je jedinstvena estetika u svakom smislu, pa tako i u kozmetici, veoma utjecala na moderno vrijeme, a i dalje se divimo njihovoj egzotici i eleganciji koju su održavali toliko prije nas i danas modernih nam dostupnih proizvoda.

Ozbiljno su shvaćali svoje kozmetičke rutine (koje su često imale i ritualne funkcije), a njihove mliječne kupke, kao i maske za lice od mlijeka i meda ili dezodoransi od tamjana koriste se i danas. Grci i Rimljani također su razvili kompleksne metode kupki i masaža, a kroz razdoblja razvitka čovječanstva, danas je njega tijela postala globalni fenomen uz industriju ljepote koja se neprestano razvija.

U današnjem vremenu, njega tijela kombinira tradicionalne metode s modernim inovacijama za postizanje optimalnih rezultata. Važno je svakom tipu kože prilagoditi određene preparate koji, osim što održavaju zdravu kožu koja je hidratizirana i zaštićena od štetnih utjecaja okoliša i slobodnih radikala, uz kvalitetnu njegu usporavaju i proces starenja. Znamo da nakon određene godine koža smanjuje proizvodnju kolagena, stoga uz kozmetiku sami potičemo obnovu stanica te pomažemo u smanjenju vidljivosti bora i finih linija.



Jedan od važnijih aspekata njege kože je i njezino čišćenje, važno za uklanjanje nečistoća, viška sebuma i ostataka šminke za sprječavanje začepljenja pora. Proizvodi poput tonika i micelarnih voda pomažu u održavanju čiste i svježe kože, a sam proces njegovanja može pozitivno utjecati na naše samopouzdanje i opće stanje uma. Njega lica i tijela može biti i savršena prilika za opuštanje i relaksaciju nakon napornog dana – masaža potiče cirkulaciju i smanjuje stres, dok mirisi aromatičnih proizvoda često imaju umirujući učinak na naše raspoloženje.

Sve što vam je potrebno u svakodnevnoj njezi lica i tijela možete pronaći u našoj liniji Amo Essere Eco koja je osmišljena i ostvarena s ciljem da se brine o ljepoti kože.

Proizvodi za čišćenje i njegu lica, gelovi i šamponi za tijelo dio su iste linije proizvoda s različitim esencijama koje mogu zadovoljiti svačije potrebe.

 



 

Kao prvi korak u njezi kože u našoj bogatoj ponudi potražite tekući sapun za ruke i lice za prirodno čišćenje kože, bio miceralnu vodu te bio tonik za lice. Bio miceralna voda nježno uklanja šminku, čisti i njeguje kožu, dok bio tonik za lice s ekstraktom magnolije, cvijetom sljeza i ružom pročišćava kožu od nečistoća te joj vraća svjež izgled. Za njegu ruku potražite bio kremu s organskim sastojcima s ekstraktom magnolije, ružom i arganovim ulje, dok za njegu lica potražite bio kremu koja sadrži magnoliju, vrbu i ekstrakt ruže. Obje kreme pružaju koži hidratizaciju i zaštitu.

U ostaloj ponudi proizvoda možete pronaći organski gel za tuširanje s maslinovim uljem i ekstraktom zobi te šampon za svakodnevno pranje kose s organskim maslinovim ulje i ekstraktom zobi koji dolazi u pakiranju od 98% recikliranoj plastičnoj ambalaži. Kako bi njega tijela bila u potpunosti kompletna, potražite i Amo Essere Eco gel za intimno područje za dnevnu zaštitu kože s organskim maslinovim uljem, organskim ekstraktom zobi i timljana.

 

 



BIO KREMA ZA RUKE 

Amo Essere Eco krema za ruke od organskih sastojaka pruža zaštitu i hidrataciju. S ekstraktom magnolije, ružom i arganovim uljem.
100 ml

 



BIO KREMA ZA LICE

Amo Essere Eco krema za lice od organskih sastojaka štiti kožu i pruža joj hidrataciju. S magnolijom, vrbom i ekstraktom ruže.
50 ml



BIO MICELARNA VODA

Amo Essere Eco micelarna otopina s ekstraktom magnolije, sokom aloe vere i ružom.
200 ml



BIO TONIK ZA LICE

Amo Essere Eco tonik za lice od organskih sastojaka pruža intezivnu hidrataciju vašoj koži. S ekstraktom magnolije, cvijetom sljeza i ružom. Tonik za balansiranje osvježava i pročišćava kožu od nečistoća te joj vraća svjež izgled. Uravnotežena mješavina biljnih ekstrakata i ovlaživača prirodnog porijekla.
150 ml

 



GEL ZA TUŠIRANJE

Amo Essere Eco organski gel za tuširanje daje vašoj koži baršunastu svježinu.
S organskim maslinovim uljem i ekstraktom zobi.

Pakiranje od 98% reciklirane plastične ambalaže.
400 ml

 



ŠAMPON

Amo Essere Eco šampon za svakodnevno pranje kose. S organskim maslinovim uljem i ekstraktom zobi.

Pakiranje od 98% reciklirane plastične ambalaže.
200 ml

 



TEKUĆI SAPUN ZA RUKE I LICE

Amo Essere Eco sapun za ruke i lice nudi prirodno čišćenje vaše kože.
S organskim maslinovim uljem i ekstraktom zobi.

Pakiranje od 98% reciklirane plastične ambalaže.
300 ml

 



GEL ZA INTIMNO PRANJE

Amo Essere Eco gel za intimno pranje kreiran je za dnevnu zaštitu vaše kože.
S organskim maslinovim uljem, organskim ekstraktom zobi i timijana.

Pakiranje od 98% reciklirane plastične ambalaže. Proizvod dolazi u papirnatom pakiranju s FSC certifikatom.
200 ml

 

 



Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.