Pametna kupnja
Pet vrsta kruha iz Eurospinove ponude ostvarili pravo na korištenje znaka “Kruh hrvatskih polja”

 

Pet vrsta kruha iz bogate pekarske Eurospinove ponude ostvarilo je pravo na korištenje znaka “Kruh hrvatskih polja“. Riječ je o znaku u neobveznom sustavu označavanja kojeg provodi Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) s ciljem jasnog informiranja potrošača o podrijetlu i utvrđenoj kvaliteti pekarskih proizvoda koji su proizvedeni u Republici Hrvatskoj. Pet vrsta kruha koji se mogu naći u Eurospinovoj ponudi ostvarili su pravo na korištenje znaka Kruh hrvatskih polja”  jer su u proizvodnji korištene žitarice zasijane u Republici Hrvatskoj.

Riječ je o proizvodima: lovački domaći kruh 400 g, krumpirov domaći kruh 400 g, domaći bijeli kruh 400 g, polubijeli domaći kruh 500 g, kruh domaći crni 450 g.

 

Ukusne pekarske proizvode koji nose znak “Kruh hrvatskih polja” potražite u svim Eurospin trgovinama!LOVAČKI DOMAĆI KRUH

400 g

KRUMPIROV DOMAĆI KRUH

400 g

DOMAĆI BIJELI KRUH

400 g

POLUBIJELI DOMAĆI KRUH

500 g

KRUH DOMAĆI CRNI

450 g


Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

close x

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.