Pametna kupnja
 Uz pomoć Dexala do čistog i mirisnog doma u tren oka

Čistoća uistinu jest pola zdravlja, a ova poznata poslovica nije ništa manje istinita ni kada se odnosi na naš dom, onaj jedinstveni kutak svemira u kojem i započinjemo i završavamo svoj dan.

Upravo iz ovog razloga dom je izrazito važno održavati mirisnim i čistim, odnosno upravo onakvim kakav i treba biti kako bismo mu se uvijek iznova poželjeli vratiti.

Iako je to ponekad mnogo lakše za reći nego za ostvariti, uz Dexalovu raznovrsnu ponudu kvalitetnih proizvoda namijenjenih čišćenju baš svaki kutak vaše oaze mira može zablistati svojim punim sjajem.Kuhinja

Kuhinja je ona posebna prostorija u svakoj kući ili stanu koja dotične zapravo i pretvara u pravi dom.

Istovremeno i mjesto ritualnog okupljanja najbližih, kao i mjesto stvoreno za kuharske čarolije; kuhinju podjednako povezujemo kako s primamljivim mirisima koji bude apetit, tako i s ukusnim obrocima koji spremno utažuju novootkrivenu glad.

No, ona također krije i svoju mračniju stranu. Brdo prljavog posuđa koje se, nažalost, neće samo oprati, pećnica prekrivena tvrdokornim masnim naslagama ili iznenadna pojava neugodnih mirisa samo su neki od problema kojima možete doskočiti uz pomoć Dexalovih proizvoda poput deterdženata za strojno ili ručno pranje posuđa, deterdženta za uklanjanje neugodnih mirisa, sjajila za perlicu posuđa ili odmašćivača u spreju, kao i mnogih drugih.Dnevni boravak

Dnevni boravak mjesto je na kojem se običavamo zasluženo opuštati nakon napornog radnog dana neovisno o tome uživamo li više u udobnoj fotelji i dobroj knjizi, napetoj seriji koju jednostavno ne možemo prestati gledati ili nekoj drugoj ugodnoj aktivnosti.

Međutim, obzirom na to da u dnevnom boravku provodimo najveći dio svog slobodnog vremena, nužno ga je održavati urednim i čistim.

U uklanjanju prašine, grinja, mrlja od omiljenih grickalica ili napitaka, ali i raznoraznih neugodnih mirisa pomoći će vam Dexalova široka paleta proizvoda kao što su višenamjensko sredstvo za čišćenje, sredstvo za uklanjanje mrlja ili osvježivači prostora u gelu koji dolaze u više varijanti.Kupaonica

Kao prostorija u kojoj svakodnevno brinemo o osobnoj higijeni, kupaonicu je iznimno važno održavati čistom i higijenskom kako bi se spriječio razvitak mikroorganizama, bakterija i gljivica koji mogu predstavljati ozbiljan rizik po naše zdravlje.

Ako želite doskočiti kamencu, plijesni, vodenim tragovima i drugim nečistoćama koje se mogu pojaviti na WC školjci, umivaoniku, kadi ili tuš kabini te pločicama, Dexalovi proizvodi poput sredstva za uklanjanje kamenca, sredstva za čišćenje stakla ili pjene za čišćenje s izbjeljivačem pomoći će vam u vašem naumu.Spavaća soba

Kao najintimnija prostorija u našem domu u kojoj provodimo trećinu svog života te u kojoj obnavljamo svoju energiju kako bismo se mogli suočiti s novim pothvatima i izazovima, spavaća soba prostor je u kojem je veoma važno stvoriti idealne uvjete za kvalitetan odmor.

Miris za rublje i tvrde površine, omekšivač za rublje te razni deterdženti za rublje zahvaljujući kojima će tvoja posteljina uvijek biti savršeno mekana, svježa i mirisna samo su neki od Dexalovih proizvoda koji će vam omogućiti da bezbrižno uplovite u zemlju snova.Tjedne akcije i ponudu iz Eurospin kataloga provjerite ovdje.

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.