Pametna kupnja
Zašto je dobro piti kavu… i zašto je još bolje piti Don Jerez

 

Velikoj većini nas nezamislivo je započeti dan bez šalice omiljene kave koja ponekad uistinu život znači. Ovo, između ostalog, potvrđuju i statistike – po nekim procjenama globalno konzumiramo više od vrtoglave dvije milijarde šalica kave dnevno, a s obzirom na takvu pomamu prava je sreća što ovaj izrazito zarazan napitak nije samo ukusan već ujedno i zdrav.

Blagotvorne učinke kave na naše zdravlje tako potvrđuju brojna znanstvena istraživanja čiji rezultati govore u prilog tome da se redovita konzumacija kave pozitivno odražava na razinu energije tijekom dana, kao i da dovodi do smanjenja rizika od dijabetesa tipa 2, Alzheimerove bolesti i demencije, ali i depresije te da potpomaže regulaciju tjelesne težine.

Naravno, intenzitet pozitivnih učinaka učestalog ispijanja kave uvelike ovise o njenoj kvaliteti, a upravo tu na scenu stupa kava Don Jerez s linijom proizvoda koje podjednako odlikuju kako bogatstvo okusa i aroma, tako i zajamčeno visoka kvaliteta, a zbog čega Don Jerez u stanju zadovoljava čak i najistančanije ukuse!Kava za svakoga

Neovisno o tome preferirate li mljevenu, instant ili klasičnu kavu u zrnu, u ponudi kave Don Jerez zasigurno ćete pronaći nešto baš po svojoj mjeri!

Ljubitelje profinjenog talijanskog espressa očarat će intenzivan okus kave Don Jerez Espresso Casa spremne pružiti vam potrebnu dozu energije kako biste se lakše suočili sa svim izazovima koje donosi novi dan, a što ju čini idealnim jutarnjim izborom.

Zaljubljenike u klasičnu kavu podjednako će osvojiti Don Jerez Classico, Don Jerez 100% Arabica pripremljena isključivo od najfinijih zrna arabice te Don Jerez Cour d’Aroma koja se, kako na to upućuje i njeno ime (“Cour d’Aroma”, naime, prevedeno s francuskog jezika glasi “dvorište okusa”) odlikuje složenom i zavodljivom aromom koja se ne zaboravlja.Zaljubljenike u klasičnu kavu podjednako će osvojiti Don Jerez Classico, Don Jerez 100% Arabica pripremljena isključivo od najfinijih zrna arabice te Don Jerez Cour d’Aroma koja se, kako na to upućuje i njeno ime (“Cour d’Aroma”, naime, prevedeno s francuskog jezika glasi “dvorište okusa”) odlikuje složenom i zavodljivom aromom koja se ne zaboravlja.

Poklonike cappuccina, pak, očarat će nježna i neopisivo kremasta linija proizvoda Don Jerez Cappuccino koja, uz klasični cappuccino, dolazi u više okusa poput okusa čokolade, vanilije ili razigranog Irisha Creama.

Osim toga, tu je, naravno, i instant kava za sve one koji poseban naglasak stavljaju na brzu pripremu, a koja također dolazi u bezkofeinskoj varijanti namijenjenoj onima koji uživaju u okusu kave, ali nešto teže podnose kofein.U širokoj ponudi kava Don Jerez pronaći ćete i kavu koja dolazi u biorazgradivim kapsulama prilagođenih većini aparata te koje je moguće u potpunosti kompostirati.

Veoma praktične te označene međunarodnim Rainforest certifikatom koji se dodjeljuje proizvođačima koji pokazuju zavidnu brigu kada je u pitanju zaštita okoliša, kao i osiguravanje izrazito visokih standarda proizvodnje, Don Jerez biorazgradive kapsule za kavu dolaze u više varijanti kao što su Don Jerez Grancrema (mješavina arabice i robuste), bezkofeinski Don Jerez Decafinato, Don Jerez Aromatico (100% arabica), Don Jerez Espresso (mješavina arabice i robuste) te Don Jerez Oro (100% arabica).

Uz to, u bogatom asortimanu Don Jerez pronaći ćete široku paletu začina koji će baš svaki obrok pretvoriti u posebno gurmansko iskustvo koje nećete tako brzo zaboraviti!Tjedne akcije i ponudu iz Eurospin kataloga provjerite ovdje.Tjedne akcije i ponudu iz Eurospin kataloga provjerite ovdje.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.