Pametna kupnja




 

Cjelovita kuhana zrnata hrana “Delizie dal Sole”



Linija cjelovitih kuhanih žitarica i mahunarki “Delizie dal Sole”

 

 

5 različitih vrsta cjelovite kuhane zrnate hrane i mahunarki, spremnih za 10 minuta. Bogate vlaknima i proteinima, ovi proizvodi su praktični i svestrani za kuhanje te se mogu koristiti kao glavna jela, juhe, hladne salate i prilozi.



 

 

 

 

Riža, heljda, crvena i bijela kvinoja čine savršenu mješavinu bez glutena za mediteransku prehranu. Idealna je za tople i hladne obroke koje se mogu začiniti povrćem i mahunarkama, a priprema se u samo 10 minuta.

 

 

 

 

Pir se smatra najstarijom vrstom pšenice koja se uzgaja. Glavni je sastojak mediteranske prehrane, ukusan je i bogat vlaknima. Lako se priprema i idealan je za salate, a kuha se u samo 10 minuta.

 

 

 

 

 

Mješavina mahunarki i cjelovitih žitarica, kao što su leća i pir, izvrsna je za mediteransku prehranu. Jednostavna je i brza za pripremu, spremna je u samo 10 minuta.

 

 

 

 

 

Ječam je jedna od najstarijih vrsta žitarica na svijetu, danas vrlo prisutna u mediteranskoj prehrani. Ječam je žitarica bogata vlaknima, idealna za juhe i salate. Priprema se u samo 10 minuta.

 

 

 

 

 

Ječam, pšenica, pir, smeđa riža i zob su savršena mješavina za mediteransku prehranu. Idealna je za tople i hladne obroke koje se mogu začiniti povrćem, a lako se i brzo priprema u samo 10 minuta.

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

close x

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.