Pametna kupnja


Održivost

Pametna kupnja podrazumijeva svakodnevnu ponudu kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

 

Upravo je to misija grupacije Eurospin i smatramo je svojom društvenom odgovornosti.

 

Pametna je kupnja i održiva:

 

svoju misiju želimo provoditi u plodonosnoj razmjeni sa svijetom koji nas okružuje unapređenjem svoje ponude, smanjenjem utjecaja svojeg poslovanja na okoliš i inicijativama kojima pružamo potporu široj zajednici.

 

Za nas je održivost standard kvalitete.

 

PROIZVODI:

Pametna kupnja podrazumijeva svakodnevnu ponudu kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama. Kako bismo promicali cilj koji smo si zadali, pomno biramo asortiman proizvoda koje obilježava sve veća održivost zahvaljujući brojnim certifikatima kojima se jamči ekološka i društvena održivost naših proizvoda.

OKOLIŠ:

Pametna je kupnja i održiva: svakodnevno se konkretno trudimo smanjiti utjecaj svojeg poslovanja na okoliš.

U cilj da sačuvamo okoliš koji baštinimo uključeni su svi naši sektori preko projekata energetske opskrbe, ponovne upotrebe, recikliranja i održivih proizvodnih lanaca.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST:

Imamo više od 1100 prodajnih mjesta rasprostranjenih širom cijele Italije, Slovenije i u Hrvatskoj te smo svjesni svoje društvene uloge.

Svaki dan stupamo u kontakt s nizom ljudi i sve ih smatramo važnima i vrijednima te stoga sudjelujemo u društvenim inicijativama, u konkretnim projektima s dobrotvornim ustanovama i nevladinim organizacijama na nacionalnoj i lokalnoj razini.

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.