Pametna kupnja


Eurospin stiže u Đakovo

Kupci koji su upoznati sa širokom ponudom proizvoda u Eurospinu s oduševljenjem su dočekali vijest o otvaranju nove Eurospin trgovine u njihovom gradu! Pod motom Pametna kupnja, otvaramo vrata u Đakovu.

Čekamo vas 30. studenoga 2023. u trgovini Eurospin Đakovo.

 

U četvrtak, 30. studenoga s početkom u 8 sati otvaramo vrata nove trgovine u Đakovu, u sklopu novog trgovačkog centra STOP SHOP na adresi ulica Petra Preradovića 198, 31400 Đakovo.

RADNO VRIJEME:
PON – SUB | 8:00 – 21:00
NED | 8:00 – 21:00

 

S više od 2.500 artikala uključujući i vlastite robne marke, Eurospin nudi cjelovit asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda: od provjereno kvalitetnih proizvoda na odjelu mesnice, ukusnih delikatesa, dnevno svježih proizvoda u pekarnici, voća i povrća, do kućanskih aparata, odjeće i ostalih artikala za svakodnevnu upotrebu.

U Eurospin trgovinama pronaći ćete isključivo Eurospin robne marke i proizvode osmišljene prema zahtjevima pojedinog tržišta. Na ovaj će način i hrvatskim kupcima biti omogućen jedinstven i najpovoljniji asortiman, u skladu s vrijednostima Pametne kupnje.

Za više informacija o Eurospin trgovinama i otvorenjima u Hrvatskoj pratite nas na našim Facebook i Instagram profilima.

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.