Pametna kupnja


Novo otvorenje

Kupci koji su upoznati s Eurospin trgovinama u Italiji i Sloveniji, s oduševljenjem su dočekali vijest o dolasku novog hrvatskog lanca talijanskih korijena. Pod motom Pametna kupnja, otvaramo druga vrata u Zadru.

Čekamo vas 15. prosinca 2022. u trgovini Eurospin Zadar.

 

U četvrtak, 15. prosinca otvaramo vrata nove trgovine u Zadru, na adresi Ulica Matije Gupca 59, u sklopu novog HEY parka Zadar, s početkom u 8 sati.
 
RADNO VRIJEME:
PON – SUB | 7:30 – 22:00
NED | 8:00 – 21:00

S više od 2.500 artikala uključujući i vlastite robne marke, Eurospin nudi cjelovit asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda: od provjereno kvalitetnih proizvoda na odjelu mesnice, ukusnih delikatesa, dnevno svježih proizvoda u pekarnici, voća i povrća, do kućanskih aparata, odjeće i ostalih artikala za svakodnevnu upotrebu.

U Eurospin trgovinama pronaći ćete isključivo Eurospin robne marke i proizvode osmišljene prema zahtjevima pojedinog tržišta. Na ovaj će način i hrvatskim kupcima biti omogućen jedinstven i najpovoljniji asortiman, u skladu s vrijednostima Pametne kupnje.

Za više informacija o Eurospin trgovinama i otvorenjima u Hrvatskoj pratite nas na našim Facebook i Instagram profilima.

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.