Pametna kupnja
Pametna kupnja osvaja istarski poluotok!

Eurospin uskoro otvara nove trgovine u Labinu i Pazinu

 

Nakon uspješnih otvorenja i mnoštvo zadovoljnih kupaca u Poreču i Puli, hrvatski lanac talijanskih korijena, Eurospin uskoro planira širenje istarskim poluotokom, i to u Labinu i Pazinu. Istra će pritom uskoro postati bogatija za još dva odredišta Pametne kupnje.Pametna kupnja

Još od osnutka u Italiji 1993. godine prioritet Eurospinovog poslovanja leži u kupnji kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Osmišljeni model Pametne kupnje prema kojem kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda, sve zahvaljujući raznolikim, kvalitetnim i bogatim asortimanom nastalim u suradnji s lokalnim dobavljačima i proizvođačima kako bi se zadovoljile potrebe i navike hrvatskih kupaca.

 Vlastite robne marke

S više od 2500 artikala, Eurospin nudi široku ponudu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda vlastitih robnih marki. Tako se na policama mogu pronaći artikli poput mliječnih proizvoda Land, gotovi obroci i tjestenine Tre Mulini, kava i začini Don Jerez, ukusni umaci Sunny Nature, deserti Dolciando, linija kućanskih uređanja Enkho te brojni drugi.

 Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.