Pametna kupnja
Nagradni natječaj „Pametna njuška po Eurospinu šuška“ je završen! Zahvaljujemo svima koji su u periodu od 06. do 12. listopada objavili fotografiju svog kućnog ljubimca uz barem jedan Eurospin proizvod na svom Facebook ili Instagram profilu koristeći #eurospinljubimac.

 

Bilo je teško odabrati 5 najkreativnijih, ali smo se na kraju ipak odlučili! Najviše su nam se svidjele fotografije koje su s nama podijelili:

Facebook:
Jadranka Okreša
Kristina Oškroban

Instagram:
Dejana Božić
Branko Gušić
Gorana Mihilović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by arad (@arad1806)

 

View this post on Instagram

 

 

View this post on Instagram

 Hvala još jednom svima na sudjelovanju, a sretne dobitnike ćemo kontaktirati kako bismo dogovorili preuzimanje nagrade.Pravilnik nagradnog natječaja možete pogledati ovdje.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

close x

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.