Pametna kupnja
PICKBOX NOW STREAMING SERVIS

Samo u petak 27. i u subotu 28. svibnja uz račun od najmanje 200 kuna u Eurospinu (s uključenim PDV-om), dobivate na poklon bon za 3 mjeseca besplatno Pickbox NOW streaming servisa.Pickbox NOW je streaming servis preko kojeg možete gledati hit-serije, filmove i dokumentarne emisije europske i holivudske produkcije različitih žanrova, za sve uzraste s titlovima na hrvatskom i na više uređaja istovremeno.

Kako aktivirati Pickbox NOW bon? Unesite ga nakon registracije na mrežnoj stranici pickboxnow.com u polje “BON”*.

Aktivacija poklon bona moguća je do 30. lipnja. Nakon 3 mjeseca pretplata se ne obnavlja.

*Bon omogućuje gledanje na www.pickboxnow.com i aplikacijama, ali ne i na uređajima telekom operatera.Nakon što ste aktivirali uslugu, sve serije i filmove gledajte na:

www.pickboxnow.com (računalo)
⏩ Android i iOS mobilnim uređajima
⏩ Android TV, Samsung Tizen Smart TV, LG webOS Smart TV
⏩ Google ChromecastPoirot, Špijunski ured, Agatha Christie: Zašto ne Evans?… Sve to i još puno raznovrsnog sadržaja pronađite kroz par klikova. Uz omiljene Eurospin grickalice zavalite se u najdraži naslonjač i neka filmska zabava počne!Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Svaki kupac ima pravo samo na jedan bon i u slučaju da posjeduje više računa u iznosu od 200,00 kuna ili obavi višestruke kupnje u iznosu od 200,00 kuna. Pravilnik možete preuzeti ovdje.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.