Pametna kupnja




Desert od skyra i grilanog ananasa



                                                                                                           

Zrinka Zekulić s bloga Gladuša pripremila je recept za ukusan desert pun proteina.



Sastojci:

  • 100 g tostiranih lješnjaka ili badema
  • 30 g kokosovih mrvica
  • 40 g Amo Essere maslaca bez laktoze
  • 600 g Protein+ skyra
  • 1 vanilin šećer
  • 2 žlice Dolciando meda
  • 4 kriške ananasa

Zvijezda recepta:

600 g Land Skyra



Priprema

 

  1. Sve sastojke za bazu stavite u multipraktik i miksajte dok se svi sastojci ne spoje. Baza će na prvu biti mrvičasta, ali utiskivanjem u čaše i stajanjem u hladnjaku će se stisnuti.
  2. Žlicom je utisnite na dno zdjelice (čaše) i stavite u frižider dok pripremate kremu.
  3. Mikserom izmiješajte sve sastojke za nadjev pa izlijte nadjev na tijesto.
  4. Pomiješajte skyr, vaniling šećer i med.
  5. S malo maslaca bez laktoze premažite grill tavu i ispecite kriške ananasa.




Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.