Pametna kupnja
ENKHO – desna ruka svakog kućanstva

 

Neupitna je činjenica da su kućanski aparati postali nezaobilazan dio naših domova, olakšavajući svakodnevne zadatke i čineći nam život praktičnijim i ugodnijim. U suvremenom vremenu i modernom životu, koji je često užurban i tempiran s puno obaveza te ograničenim vremenom, upravo kućanski aparati i dodaci često igraju ključnu ulogu u održavanju efikasnosti i brzine te omogućuju izvršavanje obaveza na mnogo efikasniji način.

Ne treba zanemariti ni činjenicu da nam neprestani napredak tehnologije donosi sve praktičnije kućanske aparate koji nude razni spektar mogućnosti, a mnogi su dizajnirani s naglaskom na energetsku učinkovitost što rezultira manjim troškovima energije i utjecajem na okoliš.Krenuvši od najbazičnijih uređaja bez kojih ne možemo zamisliti život (kao što su, primjerice, hladnjaci ili štednjaci), široka je ponuda proizvoda koji su nam danas desna ruka kada je u pitanju briga za dom. Govorimo li o čišćenju, kuhanju ili popravcima, danas je zaista moguće pronaći svoje pomoćnike za svaki segment u kućanstvu.

I u našoj ponudi možete pronaći pregršt modela kućanskih i kuhinjskih aparata i dodataka pod robnom markom ENKHO koju karakterizira beskompromisna kvaliteta, a jamče je najbolji certifikati u sektoru. ENKHO proizvodi sadrže i tri godine jamstva, što znači jednu godinu više od obavezne dvije godine predviđene zakonom. Riječ je o liniji proizvoda koji se jednostavno upotrebljavaju te su sigurni, pod jamstvom i certificirala su ih vanjska tijela koja ih ocjenjuju prema kriterijima održivosti, sigurnosti i kvalitete.Tako, primjerice, za sve ljubitelje zdravih grickalica, ENKHO nudi dehidrator hrane koji je savršen za sušenje različitih vrsta začina, voća, povrća, ali i svega ostaloga po želji i potrebi. Unatoč mogućnosti zamrzavanja, sušenje je jedan od najboljih načina konzerviranja svježih namirnica koji odlično čuva njihovu hranjivu vrijednost, produljuje rok trajanja, zadržavajući njihov okus i aromu bez nezdravih dodataka.Mliječni proizvod koji je s nama od djetinjstva i koji dokazano povoljno utječe na naše zdravlje je jogurt, a možete se okušati i u njegovoj samostalnoj pripremi kod kuće uz aparat za jogurt koji ENKHO nudi u svojoj ponudi.Tu je i kuhinjski robot kao jedan od najpopularnijih kuhinjskih pomoćnika i desna ruka pri pripremi raznih jela i slastica. Za miris svježe pečenog kruha kod kuće kada god to poželite, ENKHO nudi i pekač za kruh, a za zdraviju verziju hrane bez prženja u dubokom ulju, u ponudi pronađite i friteze.

Osim pomoći u kuhinji, ENKHO se pobrinuo i za ostatak kućanskih poslova pa tako u njegovoj liniji možete pronaći proizvode kao što su klasični usisavači, mokro-suhi usisavači, bušilice na bateriju, visokotlačni čistači, kutne bušilice – sve što vam može zatrebati u nezaobilaznim popravcima, ali i sve što vam može skratiti vrijeme čišćenja uz kvalitetne uređaje koji su ovdje da vam olakšaju svakodnevicu.Tjedne akcije i ponudu iz Eurospin kataloga provjerite ovdje.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.