Pametna kupnja
Promijenite životne navike uz Fior di Natura proizvode

Trendovi danas u mnogočemu diktiraju našu svakodnevicu, a nisu zanemarivi ni kada je prehrana u pitanju. Sve je popularnije jesti zdravo, a to nikada nije bilo dostupnije, ali ni raznovrsnije nego što je sada.

Učestalije se okrećemo biljnoj, tzv. plant based prehrani koja se smatra jednim od najsnažnijih koraka koje možete poduzeti u poboljšanju zdravlja, povećanju energije i sprječavanju razvijanja kroničnih bolesti. Kao što joj sam naziv kaže, ovakva vrsta prehrane temelji se na namirnicama biljnog podrijetla te ponajviše u svoj jelovnik uključuje cjelovite žitarice, raznovrsno voće i povrće, grahorice kao primarni izvor biljnih proteina, orašaste plodove te razne sjemenke i biljna ulja.

 Upravo zato u našoj ponudi nudimo sve što vam je potrebno za što ukusnije i raznovrsnije uživanje u prehrani temeljenoj na biljnoj bazi uz nove okuse i recepte sa 100% biljnim sastojcima koji će zadovoljiti nepce na posve zdrav i prirodan način. I najomiljeniju hranu danas je moguće konzumirati zdravo, a sve što trebate je na našim policama pronaći robnu marku Fior di Natura i zaroniti u svijet gastronomskih noviteta koje ona nudi.Fior di Natura nudi bogatu ponudu povrtnih i vege burgera koji nimalo ne zaostaju za onim klasičnim mesnima. Tako možete uživati u burgerima s brokulom, kao i onima s patlidžanom i sušenim rajčicama. Burgeri na biljnoj bazi sve više osvajaju svijet te postaju dio ponude mnogih ugostiteljskih objekata, što govori o porastu njihove popularnosti i sve većoj potražnji za namirnicama biljnog podrijetla. Svoju vege verziju dobili su i omiljeni nuggetsi od soje koji su bogat izvor vlakana, proteina, kao i željeza te vitamina B12, a idealan su dodatak svakom jelu.

Uz široki izbor svježih i smrznutih proizvoda, moguće je uživati i u zdravim slasticama. Fior di Natura tako nudi i savršen međuobrok, bezglutenske rižine krekere u više okusa – prelivene tamnom ili mliječnom čokoladom za čokoljupce ili one s dodatkom jogurta i naranče. U cjelokupnoj ponudi nisu zanemareni ni pravi ljubitelji slastica koji svoj zdravi užitak mogu pronaći u sladoledima na bazi soje, a okusi se protežu sve od kakaa, do tiramisua i višnje.

 U posljednje se vrijeme mnogo raspravlja o utjecaju konzumacije mlijeka na naše zdravlje te možemo svjedočiti sve učestalijoj potrazi za njegovim alternativama. Fior di Natura nudi savršenu vegansku zamjenu – sojine i rižine napitke bogate proteinima, kalcijem te vitaminima B12, E i D.

Prehrana na biljnoj bazi danas je doista postala pristupačna svakome, a ujedno je i odličan način iskorištavanja raznolikosti koju biljni svijet nudi, bilo s hranjive strane, bilo s gastronomskog gledišta.
Neovisno o vrsti prehrane, važno je hraniti se raznoliko, a uz Fior di Natura proizvode, svoje ćete životne navike promijeniti na bolje.

 Tjedne akcije i ponudu iz Eurospin kataloga provjerite ovdje.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.