Pametna kupnja


Tre Mulini

Ugljikohidrati su važan dio mediteranske kuhinje: pomno birajte tjesteninu i proizvode za pećnicu za svakodnevnu prehranu. Tre Mulini je linija na bazi pšenice: kruh i peciva, sitna tjestenina od grisa s jajima za juhu, žitarice, krekeri, brašna i brojni drugi proizvodi.

 

Među specijalitetima Tre Mulini pronaći ćete specijalnu tjesteninu od grisa, tagliatelle i taglione s jajima te punjenu i svježu tjesteninu s kojima možete pripremiti jela kakva želite. Za doručak, kušajte žitarice u svim ukusnim varijantama: od klasičnih corn flakesa i integralnih s crvenim voćem pa do finih hrskavih mueslija bogatih vlaknima.

 

Među proizvodima Tre Mulini ima i velik broj zamrznutih proizvoda za pećnicu i ukusan zalogaj: pizze, punjene focacce i gotova predjela koja čekaju da ih odaberete!

Tre Mulini - Eurospin

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.