Pametna kupnja
Tre Mulini tjestenina izvučena kroz brončani kalup

 

Tre Mulini nudi Bronzo, liniju 100% talijanske tjestenine od krupice iz durum pšenice
izvučene kroz brončani kalup.

Umaci i začini bolje prianjaju uz njenu tipičnu hrapavu površinu,
podižući tako okus čitavog jela.U Eurospinu pronađire 100% talijansku tjesteninu proizvedenu od izvrsnih sirovina – Tre Mulini tjestenina oblikovana kroz brončani kalup proizvodi se od pšenice u potpunosti s područja Italije.

 Tradicionalna metoda izrade kroz brončani kalup daje tjestenini poroznost i grubu površinu za savršeno sljubljivanje s umacima.100% talijanska pšenica i proces izvlačenja tjestenine kroz brončani kalup spojeni su u novi recept koji će oduševiti svakoga. Sve vrste Tre Mulini Bronzo tjestenine izvrsne su  čak i samo s par kapi ekstra djevičanskog maslinovog ulja.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.