Pametna kupnja
TRE MULINI

Ugljikohidrati su sastavni dio mediteranske kuhinje, stoga je važno pažljivo birati tjesteninu i proizvode za pečenje u svakodnevnoj prehrani. Tre Mulini je linija na bazi pšenice: kruh i peciva, tjestenina od griza i jaja, žitarice, krekeri, brašna i još mnogo toga.

Među Tre Mulini specijalitetima pronaći ćete i tjesteninu iz brončanog kalupa – od griza, tagliatelle i taglione s jajima, svježu i punjenu tjesteninu za pripremu jela kakva želite.

Za savršen doručak, kušajte žitarice u svim varijantama: od klasičnih i integralnih pahuljica s bobičastim voćem, do hrskavih müslija bogatih vlaknima.

Tre Mulini linija uključuje i velik broj smrznutih specijaliteta za ukusne zalogaje iz pećnice: pizze, punjene focaccie i gotova jela koja možete pronaći na odjelu smrznutih proizvoda.

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

close x

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.