Pametna kupnja
🐶🐱 Oni nam daju bezuvjetnu ljubav, a mi njima bezuvjetnu kvalitetu uz Radames 🐱🐶

 

Svakodnevno temeljito brinemo o prehrani kao jednom od najvažnijih aspekata našeg zdravlja, svjesni važnosti namirnica koje unosimo u naš organizam. Isto toliko pažnje koju pridajemo onome što se nalazi na našem tanjuru, moramo usmjeriti i na naše najbolje četveronožne prijatelje – kućne ljubimce.

Mnogi će ih nazvati ravnopravnim članovima kućanstva, a dokazano je da upravo ljubimci imaju brojne pozitivne utjecaje na fizičko, kao i psihičko stanje čovjeka. Osim što ublažavaju osjećaj stresa, pružaju mir, ublažavaju usamljenost te potiču društvenost. Uz to, svakodnevno svjedočimo sve većem broju centara za rehabilitaciju koji nude pacijentima terapiju uz pomoć životinja. Na kraju dana, pružaju nam neizmjernu količinu sreće i ljubavi te im želimo pružiti samo najbolje.

Kućnim ljubimcima dobra hrana jednako znači kao i nama – donosi im kvalitetniji i dulji život te smanjuje vjerojatnost razbolijevanja. Upravo zato svaki vlasnik mora svojim ljubimcima pružiti najkvalitetniju hranu koju može jer kao što se stara izreka ‘ono si što jedeš’ odnosi na ljude, odnosi se i na životinje.Sve što vam je potrebno za raznovrsnu i kvalitetnu prehranu svojih omiljenih četveronožnih prijatelja možete pronaći u ponudi linije Radames, kreiranoj kako bi zadovoljila i najspecifičnije potrebe vaših voljenih ljubimaca.

Tako u ponudi možete pronaći krokete od piletine i riže za svoje štence, krokete za odrasle pse s piletinom i/ili puretinom, janjetinom, rižom, premium krokete za starije i mlade pse te premium krokete za sterilizirane mačke, kao i ostalu hranu za mačiće i odrasle mačke. Kao posebna poslastica tu su i premium štapići za pse od govedine ili piletine, premium paštete od raznih okusa (povrća, teletine, zečetine, piletine) te keksi za pse u obliku kosti koji će zasigurno razveseliti vaše kućne ljubimce.Uz prehrambenu ponudu za vaše ljubimce, Radames linija proizvoda sadrži i neprehrambeni asortiman. Tako se u ponudi mogu pronaći pijesak za mačke, upijajuće prostirke te higijenske podloge raznih veličina.

Za što ugodniji suživot sa svojim četveronožnim prijateljima, u ponudi se nalaze razne posude, jastuci za ljubimce, vrećice za izmet, grebalice za mačke, kabanice i loptice za pse te ostali dodaci uz koje će vaši četveronožni ljubimci uživati.

Omogućite samo najbolje svojim ljubimcima uz Radames!Tjedne akcije i ponudu iz Eurospin kataloga provjerite ovdje.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.