Pametna kupnja


Duca Moscati

Deserti za važne trenutke

Posebne prigode zahtijevaju posebne slastice. Duca Moscati je majstor deserata za sve važne trenutke.

 

U vrijeme Božića, pandoro panettone nezamjenjivi su dio blagdanskog stola, kao slatki završetak svakog slavlja. Linija Duca Moscati u svojoj ponudi nudi meki i ukusni pandoro kao i panettone koji je izrađen po tradicionalnoj recepturi s kandiranim voćem i grožđicamaDolaze u svim vrstama i veličinama, a linija ih nudi u tradicionalnoj verziji ili s kremastim punjenjem – sve za najveće sladokusce.

 

Na Uskrs nam stiže colomba, uskršnji kolač simboličnog oblika golubice, po kojoj je dobila ime – s kandiranim voćem ili čokoladnim preljevom, svatko može odabrati svoju najdražu.

 

Duca Moscati nudi i velik izbor raznih slastica, od čokoladnih pralina do hrskavog mandolata, slatke male zalogaje za svačiji ukus!

Duca Moscati - Eurospin

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.