Pametna kupnja


Near

 

Za nju i za njega, proizvodi linije Near brinu se o njezi i higijeni tijela, s rješenjima koja udovoljavaju svim zahtjevima.

 

Od mirisnih pjena za kupanje različitih mirisa i šampona za sve tipove kose do balzama i svih proizvoda koji svaki dan našu kosu održavaju lijepom te pomažu kod formiranja frizure i čine je podatnom. Nezaobilazni su i proizvodi za čišćenje ruku i lica, zamišljeni da odgovaraju svim potrebama, uključujući osobe s iznimno osjetljivom kožom.

 

Proizvodi za osobnu njegu Near obuhvaćaju, osim dezodoransa u spreju, roll-onu ili sticku, i cijelu liniju krema za sunčanje i poslije sunčanja za vas i za one najmlađe.

Near - Eurospin

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

close x

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.