Pametna kupnja


Töbias

Tobias donosi na vaš stol ukusne hrenovke od piletine, puretine i svinjetine za maštovite recepte koji će se svidjeti i djeci. Možete ih poslužiti samostalno, pečene uz krumpiriće ili pripremiti hot-dog za brzu večeru: hrenovke od piletine ili puretine idealne su za to!

 

Uz aperitiv i slasne masline izrezane na kolutiće, odaberite mini hrenovke Mini Wurstel Party koje se jedu odmah! Ne nedostaju ni druge specijalne varijante tradicionalnog recepta za hrenovke kao što su one punjene sirom ili hrenovke Servelade, tipične za pokrajinu Alto Adige. Odaberite svoje najdraže: klasični format, srednje pakiranje ili ono najveće.

Tobias - Eurospin

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

close x

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.