Pametna kupnja
ODABRALI EUROSPIN INFLUENCERIDORIS PINČIĆ

Naša Doris Pinčić je velika obožavateljica naše robne marke Podere del Conte koja je specijalizirana za ekstra djevičansko maslinovo ulje. Doris je velika poklonica kvalitetnih sastojaka i neizostavnog ekstra djevičanskog maslinovog ulja, a Podere del Conte je upravo ta robna marka koja pruža takve proizvode budući da je posvećena proizvodnji vrhunskog maslinovog ulja koje je dobiveno korištenjem isključivo 100% talijanskih maslina.
Za Doris je važno podržavati proizvode koji su proizvedeni s pažnjom prema tradiciji i kvaliteti, stoga je presretna što može pronaći Podere del Conte proizvode u Eurospinu, jednostavnoj i povoljnoj opciji za kupnju. Doris preporučuje ovu robnu marku jer vjeruje u autentičnost i izvrsnost proizvoda koje Podere del Conte nudi. Posjetite Eurospin i istražite bogatstvo talijanske kulinarske tradicije s proizvodima koji će vašim jelima dodati profinjeni okus i aroma maslina.

 

Saznaj višeANA ZIBAR

Ana Zibar je jedna od poznatih influencerica koja s oduševljenjem koristi proizvode robne marke Tre Mulini dostupne u našim trgovinama. Tre Mulini je robna marka koja se ponosi svojim širokim asortimanom proizvoda na bazi pšenice.
Tjestenina od griza i jaja, žitarice, krekeri i brašna iz Tre Mulini kolekcije sastavni su dio Aninog kulinarskog iskustva koje koristi s ljubavlju u svojoj svakodnevnoj prehrani i ne može dovoljno istaknuti njihovu izvrsnost. Sve ove proizvode Ana pronalazi u Eurospinu po povoljnim cijenama, što joj omogućava uštedu prilikom kupnje kvalitetnih prehrambenih proizvoda. Posjetite Eurospin i otkrijte svijet Tre Mulini proizvoda koji će vam donijeti istinski užitak i zadovoljstvo!

 

Saznaj višeDUŠKA STEPANOV

Pozdrav, sladokusci! Upoznajte našu Dušku Stepanov koja redovito preporučuje slatkiše i slastice naše robne marke Dolciando. Od ukusnih keksa do osvježavajućih sladoleda, čokolada i slatkiša, Dolciando ima sve što je potrebno za trenutke slatkog užitka. Duška ističe kako je oduševljena kvalitetom i okusom Dolciando proizvoda te kako se uvijek iznova vraća u Eurospin kako bi uživala u njihovim slatkim poslasticama.
Bilo da tražite nešto za posebnu prigodu ili jednostavno želite razmaziti svoje nepce, Dolciando je pravi izbor. S Dolciandom iz Eurospina, možete sigurno zadovoljiti svoju slatku želju i razmaziti se izvanrednim delicijama koje će vas osvojiti na prvi zalogaj!

 

Saznaj višeNINA SLIŠKOVIĆ GOLEŠ

Dobrodošli, ljubitelji ribljih specijaliteta! Upoznajte našu Ninu Slišković Goleš i njenu odabranu robnu marku iz Eurospina – Athena. Nina je velika obožavateljica ribljih delicija i s veseljem koristi proizvode robne marke Athena koji se mogu pronaći u Eurospinu. Nina redovito koristi njihovu klasičnu konzerviranu tunjevinu u ulju koja je spremna za jelo i predstavlja brz i jednostavan obrok. Osim toga, Nina također uživa u njihovim ribljim specijalitetima koji se mogu jednostavno pripremiti u pećnici ili na tavi. Posjetite Eurospin i isprobajte raznovrsne riblje delicije marke Athena koje će vas oduševiti okusom i kvalitetom!

Saznaj višeVINKA TREŠIĆ

Vinka Trešić, ljubiteljica biljne prehrane, vrlo rado koristi proizvode naše robne marke Amo Essere Veg. Amo Essere Veg je robna marka koja se fokusira na proizvode na biljnoj bazi, što savršeno odgovara njezinom zdravom načinu života. Vinka je oduševljena njihovim širokim asortimanom gotovih, svježih i smrznutih jela koja su ukusna i nutritivno bogata te prilagođena prehrambenim potrebama svih koji preferiraju biljnu prehranu.
Zahvaljujući Eurospinu, Vinka može lako pronaći i kupiti Amo Essere Veg proizvode po povoljnim cijenama. Posjetite Eurospin i otkrijte široku paletu proizvoda Amo Essere Veg koji će vam pomoći u pripremi ukusnih i zdravih obroka bez ikakvog kompromisa.

 

Saznaj višePrijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.