Pametna Kupnja

Eurospin je lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih proizvoda i svakodnevnu kupnju.

 

 

Ono što ga karakterizira jest činjenica da je to jedini lanac diskontnih trgovina u Europi koji prodaje isključivo svoje proizvode. Zapravo, u Eurospin trgovinama ne postoje klasični brandovi koji se nalaze u svim ostalim supermarketima, već samo proizvodi koje je tim stručnjaka Eurospin dizajnirao i pažljivo odabrao za svoje kupce, putem mreže odabranih partnera.

 

 

Ovaj integrirani model proizvodnje i distribucije Eurospina jamči kupcima iznimno velike uštede. Navedene podatke potvrđuje i najveća talijanska udruga potrošača (Altroconsumo) koja tvrdi da prosječna obitelj može uštedjeti 32.412 kuna godišnje kupnjom u Eurospinu u usporedbi sa klasičnim supermarketom!

 

 

Zato nazivamo naš model “Pametna Kupnja“, a to je i razlog našeg rastućeg uspjeha u Europi.

 

 

Smatramo da je došlo vrijeme da prikažemo našu vrijednost i klijentima u Hrvatskoj. Spremni smo za razvoj novih proizvoda koji odgovaraju potrebama hrvatskog tržišta uz održavanje našeg prioriteta: jamčiti najveće moguće uštede za svaku obitelj.

 

 

Što mislite? Čini li vam se to kao zanimljiv prijedlog?

 

 

Uvjereni smo da će Vaš odnos sa Eurospin-om ubrzo postati idilično povezan zajedničkom strašću prema kvalitetnoj usluzi i povoljnim cijenama , kao što se već dogodilo u drugim zemljama u kojima djelujemo. Ipak smo mi savršen par!

 

 

Još malo strpljenja … stižemo!

 

 

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Italia S.p.A. upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.