Pametna kupnja




Doživite jedinstveno iskustvo Pametne kupnje!

 

Kupnja u Eurospinu omogućuje vam pristupačnu kvalitetu proizvoda, pružajući jedinstveno iskustvo Pametne kupnje i neusporedivu vrijednost kroz bogat asortiman vlastitih robnih marki. Naša ponuda proizvoda prilagođava se potrebama naših kupaca kako bi svaka kupovina bila ugodno i praktično iskustvo.

Nismo samo posvećeni pružanju prave kvalitete po akcijskim cijenama, već i dostavljamo naše proizvode na način koji je prijateljski prema kućnom proračunu, čineći Pametnu kupnju dostupnom svima i potvrđujući da prava kvaliteta dolazi uz dobru cijenu.

Brigu koju vodimo prema kupcima prepoznala je i naša Doris Pinčić, koja svakodnevno kupuje u Eurospinu i zagovornica je naše filozofije Pametne kupnje. Osim fantastičnih cijena, Doris ističe da je atmosfera trgovine opuštena i prijateljska, stvarajući pravo iskustvo Pametne kupnje.



“U Eurospinu sam pronašla spoj vrhunske kvalitete i pristupačnih cijena. Omiljeni proizvodi poput Tre Mulini tjestenine i Delizie dal Sole pasirane rajčice redovito su na mom jelovniku. Također, Podere del Conte maslinovo ulje je neizostavan sastojak u mojim kulinarskim podvizima.”



Kao poseban dodatak, Doris je odobrila recept za koji smo sigurni da će vas oduševiti. Ovaj recept koristi isključivo proizvode iz Eurospina, jamčeći spoj ukusa i pristupačnosti. Pratite korake koje je Doris odabrala i doživite čaroliju Pametne kupnje!



RECEPT ZA PAŠTU S GLJIVAMA DORIS PINČIĆ

Brz, jednostavan i nutritivno bogat obrok

 

“Ovo je recept koji često spremam koristeći Eurospin namirnice. Obožavam mješavinu gljiva koja se nalazi na odjelu smrznutog, a uz kvalitetnu talijansku paštu kakvih je u Eurospinu puno, ovo je meni savršen ručak ili večera. “

Sastojci:

 

 

Priprema

 

  1. Nasjeckajte luk, češnjak i peršin i stavite ga na ugrijano maslinovo ulje. Zatim dinstajte podljevajući temeljcem ili toplom vodom
  2. Na to dodajte sitno nasjeckanu slaninu. Kad sve skupa omekša, dodajte mješavinu gljiva (prethodno odleđenu) zajedno s tekućinom iz vrećice
  3. Kada se zaprži podijelite s decilitar ili dva decilitra bijelog vina i pustite na laganoj vatri da krčka otprilike 10 minuta. Maknite posudu s vatre, poklopite je i pustite da odstoji otprilike 10 minuta. To je korak koji će je učiniti savršenom.
  4. Za to vrijeme stavite vodu za paštu koju ste dobro posolili te kad zavrije dodajte paštu
  5. Kada je pašta skuhana na pola dodamo ju u posudu u kojoj se kuhaju gljive (voda u kojoj se pašta kuhala ne bacamo) i podlijevamo s vodom u kojoj se pašta kuhala jer se u vodi nalazi škrob koji će zgusnuti umak
  6. Kada je pašta pri kraju (bolje je kad ostane malo al dente) dodajte sir, maslinovo ulje, posolite obilno i popaprite. Posuti sa sitno nasjeckanim peršinom, bosiljkom, timjanom ili začinima po želji
  7. Zaokružite okus jela uz finu čašu vina


Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.