Pametna kupnja


Bezglutenski & bezlaktozni slani muffini s batatom i feta sirom

SASTOJCI

  • 200 g kuhanog i zgnječenog batata
  • 2 jaja
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 100 ml mlijeka bez laktoze
  • 120 g Amo Essere pripravka za kruh i pizzu bez glutena
  • 1 čajna žličica praška za pecivo
  • 50 g Amo Essere bez laktoze feta sira (natrgano)
  • Prstohvat soli i papra
  • Svježi ili sušeni ružmarin
  • (po želji) sjemenke suncokreta za posipanje

PRIPREMA

  1. Zagrij pećnicu na 180°C i pripremi kalup za muffine s papirnatim košaricama. Pomiješaj suhe sastojke u prvoj zdjeli, Amo Essere pripravak za kruh i pizzu bez glutena, prašak za pecivo, sol i papar.
  2. U drugoj zdjeli izmiksaj mokre sastojke, zgnječeni batat, jaja, maslinovo ulje i mlijeko bez laktoze. Spoji mokre i suhe sastojke. Dodaj natrgani feta sir bez laktoze i malo ružmarina.
  3. Rasporedi smjesu u pripremljene kalupe, po želji pospi suncokretovim sjemenkama. Peci između 25 do 30 minuta na 180°C dok muffini ne dobiju zlatnu boju.
  4. Pusti da se muffini kratko ohlade. Najbolji su dok su još topli i mekani iznutra i uživaj!

Recepti za vas

Romantična večera u dvoje ili veseli stol s prijateljima?

Za svaku prigodu potreban vam je savršen jelovnik koji treba pažljivo pripremiti, počevši od odabira namirnica.

Dopustite da vas inspiriraju naši recepti i oduševite svoje goste!

SAZNAJ VIŠE

Bezglutenski & bezlaktozni slani muffini s batatom i feta sirom

SAZNAJ VIŠE

Desert od kave u čaši

SAZNAJ VIŠE
USKORO
Pretražite unutar:

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.