Pametna kupnja
VODIČ KROZ HRVATSKA VINA

Samo od četvrtka 14. do nedjelje 17. listopada uz račun od najmanje 150 kuna (s uključenim PDV-om), dobivate na poklon naš vodič kroz hrvatska vina u suradnji s Reneom Bakalovićem kako bismo vam približili važan segment naše ponude – vina domaćih proizvođača!

 

Od sjevera do juga, od istoka do zapada – Hrvatska ima nevjerojatne vinograde koji osvajaju svojom osobnošću! Upoznajte se s ljepotama hrvatskog vinogradarstva i s izborom butelja domaćih vinarija koje možete pronaći u našim trgovinama.

 Proširite svoje znanje o vinskoj kulturi i zakoračite u čarobni vinski svijet. Dobro vino potiče radost življenja, stoga mu je teško naći bolju preporuku, a sasvim je po mjeri i zdravica: Živjeli! 

Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Svaki kupac ima pravo samo na jedan vinski vodič i u slučaju da posjeduje više računa u iznosu od 150,00 kuna ili obavi višestruke kupnje u iznosu od 150,00 kuna. Pravilnik možete preuzeti ovdje.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.