Zrinka Zekulić s bloga Gladuša pripremila je recept za ljubitelje palačinki.
Sastojci:
2 jaja
200 g pirovog brašna
2 žlice maka
Malo kurkume
300 ml Protein+ mlijeka bez laktoze
Prstohvat soli
1 vanilin šećer
Korica 1 limuna
Oko 200 ml Blues mineralne vode (do željene gustoće)
285 g Puertosol džema od jagode sa sladilima bez šećera
Zvijezda recepta:
Protein+ mlijeko bez laktoze
Priprema
Istucite jaja i dodajte im vanilin šećer, kurkumu, mlijeko, brašno, sol, koricu limuna i mak.
Mineralnu vodu dodavajte dok ne postignete gustoću smjese za palačinke.
Ispecite na tavi.
Prijavite se na newsletter
Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.
Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.