1. Tikvicu narežite na tanke kolutiće, posolite ih, ostavite ih 20-ak minuta da puste vodu, a zatim ih dobro iscijedite. Nasjeckajte šparoge, lagano ih posolite i popržite na tavi u maslinovom ulju da malo omekšaju. Budući da koristimo feta sir koji je sam po sebi prilično slan, nemojte pretjerivati sa soli. Batat ogulite i narežite na tanke kolutiće.
2. Zagrijte pećnicu na 200 ºC i uključite ventilaciju.
Izvadite lisnato tijesto iz hladnjaka 5 minuta prije upotrebe. Kako piše u uputama, razvaljajte ga na papiru za pečenje, izbockajte vilicom i stavite nadjev.
3. Sve sastojke složite po sredini, ostavljajući prazan prostor od oko 5 cm od ruba. Počnite s topljenim i fetom sirom, zatim dodajte kolutiće batata, tikvice i na vrh šparoge. Začinite po želji, pokapajte maslinovim uljem te preklopite prazne krajeve tijesta. Premažite žumanjkom i pospite sezamom.
4. Galette vratite u hladnjak na 15 minuta prije pečenja. Pecite 20 minuta dok se rubovi lagano ne zarumene.