Pametna kupnja




Zapečeni grah s domaćom kobasicom

Brzinsko rješenje za dane kada baš nemate vremena kuhati, a jede vam se nešto konkretno.

Željka Klemenćić

 

Sastojci:

  • 2 žlice masti
  • 2 ljubičasta luka
  • 2 konzerve bijelog graha
  • 3 režnja češnjaka
  • 1 svježa paprika
  • suha ljuta paprika po želji
  • timijan
  • bosiljak
  • paket kobasica za pečenje
  • kriška starog kruha

Zvijezda recepta:
Domaća kobasica za pečenje



Priprema

  1. Na masti pirjati luk narezan na ploške. Kad počne tamnjeti, dodajte pelate i češnjak. Začinite po želji.
  2. Kad se lijepo reducira, dodajte kuhani grah.
  3. Sve izlijte u vatrostalnu posudu za pečenje. Kobasicu za pečenje stavite na vrh.
  4. Za hrskavost dodajte i stari kruh izrezan na deblje štapiće.
  5. Zapecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva oko pola sata.


Prijavite se na newsletter i preuzmite kuharicu

Ostale recepte iz kategorije “Recepti za vikend”, kao i recepte iz ostalih kategorija kuharice, besplatno preuzmite nakon prijave na naš newsletter. Nakon što unesete željenu e-mail adresu, potvrdite prijavu na newsletter unutar poruke koja je stigla u vaš sandučić. U kratkom roku nakon potvrde, zaprimit ćete link za preuzimanje digitalne verzije kuharice.

Ako vas zanima kako koristimo vašu e-mail adresu, pročitajte naše uvjete korištenja.

* obavezno polje





Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.