Pametna kupnja


Banana bread s rogačem i pistacijama

3
20 minuta
35 minuta

SASTOJCI

  • 160 g pirovog brašna
  • 90 g mljevenog rogača u prahu
  • 1 žličica praška za pecivo
  • Prstohvat soli
  • 80 g otopljenog Amo Essere maslaca bez laktoze
  • 3 manje ili 2 velike banane
  • 30 g neslanih pistacija (za posipanje)
  • Zaslađivač po želji (20-30 g kokosovog šećera ili 2-3 žlice javorovog sirupa)

PRIPREMA

1. Zgnječite banane i dodajte im otopljeni maslac.
2. Pomiješajte suhe sastojke i ubacite ih u zdjelu s bananama i maslacem.
3. Ako izbjegavate šećer, možete ga izostaviti. Kruh će zbog banana svakako biti lagano sladak.
4. Sve povežite te smjesu stavite u neki manji kalup za kruh.
5. Po vrhu utisnite nasjeckane neslane pistacije.
6. Pecite na 180 stupnjeva s ventilacijom 35 min. Testirajte ubodom čačkalice.

Recepti za vas

Za svaku prigodu potreban vam je savršen jelovnik koji treba pažljivo pripremiti, počevši od odabira namirnica.

Dopustite da vas inspiriraju naši recepti i oduševite svoje goste!

SAZNAJ VIŠE

Bezglutenski & bezlaktozni slani muffini s batatom i feta sirom

SAZNAJ VIŠE

Pizza od batata

SAZNAJ VIŠE

Kruh na brzaka

SAZNAJ VIŠE

Cheesecake

SAZNAJ VIŠE

Granola s voćnim jogurtom

SAZNAJ VIŠE

Muffini od kvinoje

SAZNAJ VIŠE

Desert od skyra i grilanog ananasa

SAZNAJ VIŠE

Peciva od pira

SAZNAJ VIŠE
USKORO
Pretražite unutar:

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.