Pametna kupnja


Muffini od kvinoje

5
10 minuta
20 minuta

SASTOJCI

  • 100 g kuhane kvinoje
  • 1 jaje
  • 1 bjelanjak
  • 100 g rendanih tikvica
  • 100 g Amo Essere topljivog sira bez laktoze
  • 100 g kuhane šunke narezane na kockice
  • 1 žlica Pascoli Italiani naribanog parmezana
  • 1 mali zeleni mladi luk, nasjeckani
  • Sol
  • Papar
  • Podere del Conte maslinovo ulje za premaz

PRIPREMA

1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva bez ventilacije.
2. Miješajte sve sastojke u velikoj posudi dok se ne sjedine.
3. Kalup za muffine premažite uljem i napunite smjesom ⅔ kalupa.
4. Pecite 15-20 minuta ili dok rubovi čašica ne porumene.
5. Ostavite da se hladi najmanje pet minuta prije vađenja iz kalupa.

Muffini od kvinoje
White e Fresh

Amo Essere bez laktoze

Proizvodi bez laktoze.

Savjet

Kuhana kvinoja može stajati u hladnjaku 3-4 dana. Po potrebi je možete rabiti kao prilog jelima, salatama ili muffinima bogatima bjelančevinama.


Recepti za vas

Romantična večera u dvoje ili veseli stol s prijateljima?

Za svaku prigodu potreban vam je savršen jelovnik koji treba pažljivo pripremiti, počevši od odabira namirnica.

Dopustite da vas inspiriraju naši recepti i oduševite svoje goste!

SAZNAJ VIŠE

Muffini od kvinoje

SAZNAJ VIŠE

Desert od skyra i grilanog ananasa

SAZNAJ VIŠE

Peciva od pira

SAZNAJ VIŠE

Banana bread s rogačem i pistacijama

SAZNAJ VIŠE

Zelene slane palačinke

SAZNAJ VIŠE
USKORO
Pretražite unutar:

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.