Pametna kupnja
 

 

AMO ESSERE LINIJA PROIZVODA BEZ LAKTOZE

Linija Amo Essere bez laktoze nosi oznaku srca ljubičaste boje.

Iako smo jedina bića na svijetu koja mlijeko i mliječne proizvode konzumiraju tijekom čitavog života, nažalost, prilikom uživanja u navedenim namirnicama nemali broj ljudi ipak se susreće s neugodnim nuspojavama kao što su bolovi u trbuhu, usporena probava ili nadutost.

Premda je intolerancija na laktozu daleko najzastupljenija kod osoba istočnoazijskog porijekla, prema nekim istraživanjima od ovog poremećaja u većoj ili manjoj mjeri zapravo pati čak i do 50% sveukupne svjetske populacije.

Dodatno je nezgodna činjenica i ta da mlijeko i mliječni proizvodi čine jedan od važnih stupova pravilne prehrane, a što intoleranciju na laktozu pretvara u ozbiljan problem kojem bi se svakako trebalo domisliti.

Dojmljiva linija mliječnih proizvoda bez laktoze Amo Essere bez laktoze osmišljena je upravo s tom namjerom te nudi sve što vam je potrebno da u potpunosti zaboravite na muke po laktozi!Mlijeko – jedna od osnovnih namirnica

Osim što mlijeko običavamo koristiti ujutro kao dodatak kavi ili u sklopu doručka uz omiljene pahuljice, ono ujedno predstavlja i jedan od nezaobilaznih sastojaka raznih jela, ali ujedno i kolača, pudinga, pita, vafli te mnogih drugih slastica.

Mlijeko je, najjednostavnije rečeno, jedna od onih osnovnih životnih namirnica bez kojih je nemoguće zamisliti dan, a zbog čega intolerancija na laktozu dobrim dijelom i predstavlja toliko značajan problem.

Srećom, posrijedi je problem kojem možete doskočiti uz malu pomoć linije Amo Essere bez laktoze u čijem asortimanu možete pronaći brojne varijante kako trajnog, tako i svježeg mlijeka, a bila bi prava šteta ne spomenuti i mnogima posebno drago čokoladno mlijeko!Sirevi

Kada su, pak, posrijedi mliječni proizvodi, prvo nam napamet pada, naravno, sir.

Ovu izrazito hranjivu namirnicu s neobično dugom tradicijom mnogi ubrajaju među svoje najdraže – vrlo vjerojatno dijelom i zahvaljujući tome što sir, naime, potiče izlučivanje dopamina, odnosno tzv. hormona sreće.

Ukoliko se i sami smatrate iskrenim zaljubljenicima u ovaj slasni mliječni proizvod, za vas imamo uistinu odlične vijeste jer ponuda sireva Amo Essere bez laktoze uključuje kremastu ricottu, mekani brie i blagu mozzarrellu, nježni strachinno, okusom bogati mascarpone te gurmanske dimljene sireve kao što je scarmoza, ali i razne vrste sirnih namaza, naribani sir te ništa manje praktičan sir u listićima!Brojni drugi mliječni proizvodi

Premda nesumnjivo najvažnije, mlijeko i sir nikako ne predstavljaju i jedine proizvode koji običavaju sadržavati nesretnu laktozu, a bez koje bi se njihova konzumacija svela na čisti užitak.

Upravo iz ovog razloga mogli bi vas posebno zaintrigirati neki drugi mliječni proizvodi linije Amo Essere bez laktoze poput osvježavajućih voćnih jogurta (od neočekivano ukusne kombinacije manga, marakuje i kurkume, pa sve do klasičnih okusa poput jagode, borovnice ili ananasa), grčkog i tzv. običnog jogurta, ali i maslaca, vrhnja za kuhanje ili bešamela koji jedva čekaju da ih upotrijebite u nekom od svojih tajnih, prokušanih recepata!

Tjedne akcije i ponudu iz Eurospin kataloga provjerite ovdje.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.