Pametna kupnja
 

 

OD MLIJEKA DO SVJEŽEG SIRA

Linija Amo Essere bez laktoze nosi oznaku srca ljubičaste boje.

Eurospin neprestano razvija nove proizvode kako bi zadovoljio svačije potrebe, bez odricanja od okusa ili praktičnosti. S ovime na umu, stvorena je Amo Essere bez laktoze, linija mliječnih proizvoda od lako probavljivog mlijeka. Intolerancija na mlijeko i mliječne proizvode vrlo je raširena: procjenjuje se da raznim intenzitetom pogađa oko 50% stanovništva, a mnogi i ne znaju da pate upravo od intolerancije na laktozu. Nemogućnost probave laktoze, prirodnog šećera u mlijeku životinjskog porijekla, nastaje kod potpunog ili djelomičnog nedostatka enzima laktaze. To uzrokuje bolove u trbuhu, usporenu probavu, nadutost i druge simptome.

Proizvodi Amo Essere bez laktoze daju priliku za ispravnu i kontroliranu prehranu, bez odricanja od ukusnih, tradicionalnih ili maštovitih recepata. Eurospin nudi niz alternativnih proizvoda od lako probavljivog mlijeka, poput maslaca, jogurta, svježeg sira, ricotte i sira u listićima.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

close x

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.