Pametna kupnja


AMO ESSERE

Proizvodi bez laktoze ili bez glutena

Za osobe intolerantne na gluten, Amo Essere bez glutena nudi proizvode s licencom Spiga Barrata, pripremljene od sastojaka bez glutena. Druga je linija Amo Essere bez laktoze, koja uključuje visoko probavljivo mlijeko i mliječne proizvode. Obje linije nude mogućnost pravilne i kontrolirane prehrane, bez odricanja od uživanja u ukusnim tradicionalnim ili maštovitim receptima.

 

Proizvodi Amo Essere bez glutena odobreni su od Talijanskog društva za celijakiju, spravljaju se od prirodnih sastojaka bogatog okusa koji ne sadrže gluten.

 

Amo Essere bez laktoze nudi velik izbor proizvoda s oznakom ljubičastog srca, koji uključuje visoko probavljivo mlijeko i mliječne proizvode, namijenjena je osobama s intolerancijom na laktozu.

 

Amo Essere - Eurospin

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.