Pametna kupnja


Muffini od kvinoje

5
10 minuta
20 minuta

SASTOJCI

  • 100 g kuhane kvinoje
  • 1 jaje
  • 1 bjelanjak
  • 100 g rendanih tikvica
  • 100 g Amo Essere topljivog sira bez laktoze
  • 100 g kuhane šunke narezane na kockice
  • 1 žlica Pascoli Italiani naribanog parmezana
  • 1 mali zeleni mladi luk, nasjeckani
  • Sol
  • Papar
  • Podere del Conte maslinovo ulje za premaz

PRIPREMA

1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva bez ventilacije.
2. Miješajte sve sastojke u velikoj posudi dok se ne sjedine.
3. Kalup za muffine premažite uljem i napunite smjesom ⅔ kalupa.
4. Pecite 15-20 minuta ili dok rubovi čašica ne porumene.
5. Ostavite da se hladi najmanje pet minuta prije vađenja iz kalupa.

Muffini od kvinoje
White e Fresh

Amo Essere bez laktoze

Proizvodi bez laktoze.

Savjet

Kuhana kvinoja može stajati u hladnjaku 3-4 dana. Po potrebi je možete rabiti kao prilog jelima, salatama ili muffinima bogatima bjelančevinama.


Recepti za vas

Za svaku prigodu potreban vam je savršen jelovnik koji treba pažljivo pripremiti, počevši od odabira namirnica.

Dopustite da vas inspiriraju naši recepti i oduševite svoje goste!

SAZNAJ VIŠE

Bezglutenski & bezlaktozni slani muffini s batatom i feta sirom

SAZNAJ VIŠE

Pizza od batata

SAZNAJ VIŠE

Kruh na brzaka

SAZNAJ VIŠE

Cheesecake

SAZNAJ VIŠE

Granola s voćnim jogurtom

SAZNAJ VIŠE

Muffini od kvinoje

SAZNAJ VIŠE

Desert od skyra i grilanog ananasa

SAZNAJ VIŠE

Peciva od pira

SAZNAJ VIŠE
USKORO
Pretražite unutar:

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.