Pametna kupnja


Banana bread s rogačem i pistacijama

3
20 minuta
35 minuta

SASTOJCI

  • 160 g pirovog brašna
  • 90 g mljevenog rogača u prahu
  • 1 žličica praška za pecivo
  • Prstohvat soli
  • 80 g otopljenog Amo Essere maslaca bez laktoze
  • 3 manje ili 2 velike banane
  • 30 g neslanih pistacija (za posipanje)
  • Zaslađivač po želji (20-30 g kokosovog šećera ili 2-3 žlice javorovog sirupa)

PRIPREMA

1. Zgnječite banane i dodajte im otopljeni maslac.
2. Pomiješajte suhe sastojke i ubacite ih u zdjelu s bananama i maslacem.
3. Ako izbjegavate šećer, možete ga izostaviti. Kruh će zbog banana svakako biti lagano sladak.
4. Sve povežite te smjesu stavite u neki manji kalup za kruh.
5. Po vrhu utisnite nasjeckane neslane pistacije.
6. Pecite na 180 stupnjeva s ventilacijom 35 min. Testirajte ubodom čačkalice.

Recepti za vas

Romantična večera u dvoje ili veseli stol s prijateljima?

Za svaku prigodu potreban vam je savršen jelovnik koji treba pažljivo pripremiti, počevši od odabira namirnica.

Dopustite da vas inspiriraju naši recepti i oduševite svoje goste!

SAZNAJ VIŠE

Muffini od kvinoje

SAZNAJ VIŠE

Desert od skyra i grilanog ananasa

SAZNAJ VIŠE

Peciva od pira

SAZNAJ VIŠE

Banana bread s rogačem i pistacijama

SAZNAJ VIŠE

Zelene slane palačinke

SAZNAJ VIŠE
NOVA POSLOVNICA
Pretražite unutar:

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.