Pametna kupnja
 

 

Amo Essere Bio – zdravo se zdravim vraća!

Pitanja kao što su “Što jedemo?” ili “Kako naše prehrambene navike utječu na svijet koji nas okružuje?” sasvim opravdano sve više privlače našu pozornost te polako prerastaju u teme od općeg značaja.

S jedne strane, kako kaže poznata izreka, zaista jesmo ono što jedemo jer zdrava prehrana – ona koja podrazumijeva optimalan unos vitamina, minerala, proteina, ugljikohidrata i drugih nutrijenata – igra jednu od ključnih uloga kada su posrijedi prevencija i smanjenje rizika od bolesti.

S druge strane, čovjek je neodvojiv od svijeta koji ga okružuje – posebice onog prirodnog na koji ima snažan i ne uvijek pretjerano pozitivan utjecaj, pa tako, primjerice, prema rezultatima nemalog broja znanstvenih istraživanja čak 25 posto klimatskih promjena kojima svjedočimo potječe od poljoprivrede, odnosno neraskidivo je povezano s načinima na koje uzgajamo hranu.

Duboko svjesni važnosti zaštite okoliša, kao i očuvanja biološke raznolikosti te prirodnih resursa, osmislili smo liniju organskih proizvoda Amo Essere Bio označenih prikladnim srcem zelene boje proizvedenih bez upotrebe sintetskih kemijskih tvari u bilo kojoj od faza uzgoja i/ili prerade sirovina, namijenjenih svima onima kojima je iskreno stalo do našeg Plavog planeta!

 Keksi, kolačići, čokolada i neki drugi slatki užitci

Uz Amo Essere Bio na svoje će isto tako doći i svi sladokusci koji će podjednako uživati u prhkim kolačićima od heljde, kukuruza ili riže idealnim kao desert uz šalicu omiljenog toplog napitka, baš kao i u raznim mješavinama sušenog voća, kandiranim kockicama đumbira te đumbira i limuna ili u nezaobilaznoj tamnoj čokoladi s visokim udjelom kakaa!Sokovi i mlijeka

U liniji organskih proizvoda Amo Essere Bio pronaći ćete također i osvježavajuće sokove kao što su sok od limete i đumbira, jabuke i borovnice ili naranče i đumbira, ali i više vrsta mlijeka poput punomasnog ili djelomično obranog UHT mlijeka (mlijeka tretiranog na izrazito visokim temperaturama) te mlijeko od riže ili soje!

I mnoge druge namirnice

Amo Essere Bio neće vas razočarati ni kada su u pitanju one namirnice bez kojih priprema ukusnih jela, ali i kolača, torti i drugih delicija nikako ne bi bila moguća.
Maslac, jaja, meko pšenično brašno, pire ili pulpa od rajčice, extra djevičansko maslinovo ulje, riža, integralni špageti ili fusilli, kao i mnogi drugi sastojci nestrpljivo čekaju da ih upotrijebite u nekom od svojih ukusnih recepata!

Tjedne akcije i ponudu iz Eurospin kataloga provjerite ovdje.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.