Pametna kupnja
 

 

Amo Essere Bio – zdravo se zdravim vraća!

Pitanja kao što su “Što jedemo?” ili “Kako naše prehrambene navike utječu na svijet koji nas okružuje?” sasvim opravdano sve više privlače našu pozornost te polako prerastaju u teme od općeg značaja.

S jedne strane, kako kaže poznata izreka, zaista jesmo ono što jedemo jer zdrava prehrana – ona koja podrazumijeva optimalan unos vitamina, minerala, proteina, ugljikohidrata i drugih nutrijenata – igra jednu od ključnih uloga kada su posrijedi prevencija i smanjenje rizika od bolesti.

S druge strane, čovjek je neodvojiv od svijeta koji ga okružuje – posebice onog prirodnog na koji ima snažan i ne uvijek pretjerano pozitivan utjecaj, pa tako, primjerice, prema rezultatima nemalog broja znanstvenih istraživanja čak 25 posto klimatskih promjena kojima svjedočimo potječe od poljoprivrede, odnosno neraskidivo je povezano s načinima na koje uzgajamo hranu.

Duboko svjesni važnosti zaštite okoliša, kao i očuvanja biološke raznolikosti te prirodnih resursa, osmislili smo liniju organskih proizvoda Amo Essere Bio označenih prikladnim srcem zelene boje proizvedenih bez upotrebe sintetskih kemijskih tvari u bilo kojoj od faza uzgoja i/ili prerade sirovina, namijenjenih svima onima kojima je iskreno stalo do našeg Plavog planeta!

 Voće i povrće

U raznovrsnoj ponudi linije Amo Essere Bio svi ljubitelji svježeg voća i povrća, tih ukusnih i zdravih namirnica koje obiluju vitaminima i koje bi se stoga svakoga dana trebale naći na našem tanjuru, pronaći će nešto po svom ukusu.

Širok izbor sorti jabuka, tropskih “klasika” kao što su mnogima omiljene banane ili limun, hranjivih orašastih plodova poput badema ili oraha, sjemenki suncokreta, kvinoje, bundeve ili sezama, ali i povrća poput cherry rajčica, tikvica, luka ili krumpira predstavlja samo mali dio naše ponude!Keksi, kolačići, čokolada i neki drugi slatki užitci

Osim ljubitelja voća i povrća, uz Amo Essere Bio na svoje će isto tako doći i svi sladokusci koji će podjednako uživati u prhkim kolačićima od heljde, kukuruza ili riže idealnim kao desert uz šalicu omiljenog toplog napitka, baš kao i u raznim mješavinama sušenog voća, kandiranim kockicama đumbira te đumbira i limuna ili u nezaobilaznoj tamnoj čokoladi s visokim udjelom kakaa!Sokovi i mlijeka

U liniji organskih proizvoda Amo Essere Bio pronaći ćete također i osvježavajuće sokove kao što su sok od limete i đumbira, jabuke i borovnice ili naranče i đumbira, ali i više vrsta mlijeka poput punomasnog ili djelomično obranog UHT mlijeka (mlijeka tretiranog na izrazito visokim temperaturama) te mlijeko od riže ili soje!

I mnoge druge namirnice

Amo Essere Bio neće vas razočarati ni kada su u pitanju one namirnice bez kojih priprema ukusnih jela, ali i kolača, torti i drugih delicija nikako ne bi bila moguća.
Maslac, jaja, meko pšenično brašno, pire ili pulpa od rajčice, extra djevičansko maslinovo ulje, riža, integralni špageti ili fusilli, kao i mnogi drugi sastojci nestrpljivo čekaju da ih upotrijebite u nekom od svojih ukusnih recepata!Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

close x

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.