Pametna kupnja
Prijavite se na newsletter i preuzmite kuharicu

Nakon što unesete željenu e-mail adresu, potvrdite prijavu na newsletter unutar poruke koja je stigla u vaš sandučić. U kratkom roku nakon potvrde, zaprimit ćete link za preuzimanje digitalne verzije kuharice.

Ako vas zanima kako koristimo vašu e-mail adresu, pročitajte naše uvjete korištenja.

* obavezno polje

Eurospinova prva kuharica sadrži ukupno 20 originalnih recepata nastalih u suradnji s jednom od najvećih hrvatskih gastronomskih stručnjakinja, Željkom Klemenčić! U svakoj od 5 kategorija jela, u kuharici ćete pronaći raznolike recepte temeljene na hrvatskoj tradiciji pomoću kojih ćete krenuti na nezaboravno gastronomsko putovanje Lijepe Naše.

Klikom na jednu od kategorija otkrijte koje smo recepte za vas izdvojili.Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.

Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Eurospin Hrvatska d.o.o upravitelj podacima ove stranice Vas obavještava da ova internetska stranica koristi kolačiće za profiliranje u svrhu slanja reklamnih poruka prema Vašim preferencijama pretraživanja. Ova stranica pohranjuje third-party cookies (kolačići treće strane). Nastavak korištenja stranice, uključujući i pomicanje pokazivača ili klik na neki od sadržaja stranice, podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja.